Viktorija Bekam i Eva Longorija: Sastanak prijateljica u Londonu

Viktorija Bekam i Eva Longorija: Sastanak prijateljica u Londonu

Autor: | 17/11/2014

0

Bliske prijateljice Eva Longorija i Viktorija Bekam ovih dana nalaze se na različitim krajevima sveta. I dok glumica i producentkinja dane provodi u Majamiju u društvu svog novog dečka, modna dizajnerka i nekadašnja pevačica boravi u rodnoj Britaniji. 
Humanitarni događaj "The Global Gift Gala" koji će biti upriličen večeras u Londonu bio je povod da tridesetdevetogodišnja Eva krene na put u glavni grad Velike Britanije. Društvo na ovom kratkom putovanju pravi joj Ken Paves, čuveni holivudski frizer. 


Par se još u avionu fotografisao, a Eva je ovaj "selfi" podelila na društvenim mrežama i najavila posetu svojoj prijateljici.
- Viktorija, pazi se. Stižemo! - napisala je glumica na Instagramu pored fotografije iz letelice, a kada se sastala sa suprugom Dejvida Bekama u njenom londonskom butiku usledio je još jedan pozdrav pratiocima.
- Tako sam srećna sa mojom devojkom u njenoj novoj radnji.
Veseli trio nastavio je da objavljuje zajedničke fotografije nastale u Ulici Dover broj 36, gde se nalazi radnja četrdesetogodišnje modne dizajnerke koja je ove godine ponela laskavo priznanje najuspešnije privrednice.
Viktorija je nedavno lansirala i kolekciju sunčanih naočara za predstojeću sezonu.

Victoria Beckham Eyewear x vb http://ow.ly/EdNtK

Un vídeo publicado por Victoria Beckham (@victoriabeckham) el Nov 11, 2014 at 9:34 PST


Autor: Life Content
Foto: Eva Longoria / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin