Kemal Monteno: Uspešno se oporavlja nakon operacije

Kemal Monteno: Uspešno se oporavlja nakon operacije

Autor: | 17/11/2014

0

Kemala Montena (65) i njegovu porodicu u subotu je usrećio poziv iz KBC-a "Rebro". Nakon tri godine sarajevskom muzičaru konačno su našli odgovarajući bubreg, piše hrvatski portal "24. sata".
Pevač je odmah otišao u ovu zagrebačku bolnicu, a u nedelju ujutro transplantacija je uspešno obavljena.
- Kemal je bio presrećan, ali i malo uplašen. Ipak, pri dolasku u bolnicu već je zbijao šale s osobljem. Operisao ga je tim lekara i sve je prošlo u redu. Probudio se i sad se odmara na intenzivnoj nezi - rekla je nakon operacije pevačeva kćerka Adrijana. Ona je dodala je da joj je otac u izolaciji kako slučajno ne bi došlo do zaraze.
- Verujemo da će sad napokon sve biti dobro i da je dijalizama konačno došao kraj. Svima nam je bilo jasno da bubreg može dobiti za mesec dana, ali i za pet godina. Zaista smo presrećni - kaže Adrijana.
Kemalu su zbog dugogodišnje borbe s dijabetesom oslabili bubrezi. Na dijalizu je išao poslednje tri godine, i već ju je, kako je jednom rekao, doživljavao kao odlazak na fitnes dva puta nedeljno. Na početku mu je sve to bio veliki šok.
- Čuo sam svakakve priče, i zaista neki ljudi teško podnose dijalizu, ali ja nemam nikakvih problema - kazao je pevač svojevremeno.
Pre dve godine su mu zbog problema sa srcem ugradili i srčanu premosnicu. Uprkos problemima sa zdravljem redovno je nastupao.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: kemal monteno