Kristijano Ronaldo: Izlazak sa sinom Kristijanom

Kristijano Ronaldo: Izlazak sa sinom Kristijanom

Autor: | 17/11/2014

0


Nakon što je sa svojom reprezentacijom zabeležio novu pobedu, fudbalski superstar Kristijano Ronaldo posvetio se roditeljskim obavezama. Dvadesetdevetogodišnji Portugalac na društvenim mrežama objavio je fotografiju sa svojim naslednikom i napisao da je srećan što može da provede vreme sa mališanom. Slobodan vikend je popularni sportista iskoristio za druženje sa sinom
Veseli dvojac otišao je na večeru u jedan madridski restoran, a otac i sin na fotografiji poziraju nasmejani sa podignutim palčevima. Već sada se može videti da će maleni Kristijano Junior biti prava "kopija" svog popularnog oca.
- Kristijano mi je na prvom mestu. Svakim danom sve je snažniji i pametniji. Sin je moj najveći ponos i više ne bih mogao da zamislim život bez njega. Nadam se da sam dobar otac iako još moram mnogo da naučim - priznao je nedavno golgeter kraljevskog kluba.

Inače, svojoj kolekciji trofeja ovaj sportista od prošle nedelje dodao je još jedan. On je od Fejsbuka dobio statuu za više od 100.000.000 fanova na ovoj društvenoj mreži.

Autor: Life Content
Foto: Cristiano Ronaldo / Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin