Gordana i Šaban Šaulić: Sele se u novi porodični dom na Dedinju

Gordana i Šaban Šaulić: Sele se u novi porodični dom na Dedinju

Autor: | 17/11/2014

0

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić i njegova supruga Gordana grade nekretninu u kojoj planiraju da žive od početa naredne godine. Supružnici su rešili da se odsele sa Vračara i izabrali su još elitniji kraj Beograda. Oni su početkom godine pazarili nekoliko ari placa i staru kuću u blizini Doma zdravlja na Dedinju. Na mestu stare kuće izgradili su novu jednospratnicu. Novi dom Šaulića i dvorište biće završeni i kompletno uređeni za nekoliko meseci, kada će i primiti svoje stanare.
- Tačno je da ćemo se početkom godine preseliti u novu kuću. To će biti naš porodični dom i mirna oaza da se sklonimo od svega i nađemo mir u zajedništvu. Posle turbulentne godine i hajke na nas, to nam je neophodno. Ne volimo da prikazujemo javno svoju kuću jer smo svesni da dosta ljudi teško živi i nikome ne želimo da serviramo kako živimo u raskoši - rekla je Goca za "Blic".
I, zaista, kuća u kojoj će uskoro živeti nije najvrednija od njihovih dosadašnjih. Šaban je s porodicom i ranije živeo na Dedinju, između ostalog, i u kući koju su kupili od Titove unuke Zlatice. Gordana je iskreno objasnila da je razlog njihovih čestih selidbi bio poslovne prirode, a nikako želja za promenom.
- To je ranije bio moj biznis. Imala sam sreću da nađem kuće po jeftinoj ceni, koje sam kupovala i sa uživanjem sređivala. Živeli smo u njima, a onda se pojavi neko zainteresovan da ih kupi po znatno višoj ceni - ispričala je pevačeva supruga.
Kako piše ovaj dnevni list Šaban uopšte ne dolazi na novi plac ili to čini tek uveče kad majstori odu, dok je Goca vrlo revnosna kad je obilazak gradilišta u pitanju.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin