Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj: Kraj sedmogodišnje ljubavi

Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj: Kraj sedmogodišnje ljubavi

Autor: | 18/11/2014

0

Nakon sedam godina ljubavi Dubravka Mijatović (46) i Marinko Madžgalj (36) odlučili su da se raziđu, piše "Kurir". Popularna glumica i njen deset godina mlađi kolega i frontmen grupe "Flamingosi" poslednjih godinu dana imali su problema u vanbračnoj zajednici, pa su za dobrobit kćerke Sare (5) rešili da svako nastavi svojim putem.
- Dubravka i Marinko već pola godine ne žive pod istim krovom. Zbog čestih nesuglasica rešili su da stave tačku na svoju ljubav, ali su ostali u dobrim odnosima zbog male Sare. Marinko se iselio iz porodičnog doma, dok se glumica posvetila karijeri i kćerkama - tvrdi izvor.
Glumica je potvrdila glasine o razlazu od svog emotivnog partnera.
- Znate da ja o svom privatnom životu ne govorim. Istina je da sam se razišla s Marinkom, ali to je bilo pre šest meseci. Priča između nas je gotova i svako nastavlja svoj život. Posvećena sam deci, kao i profesionalnim obavezama u pozorištu i na tu temu nemam šta više da kažem - rekla je Đina iz "Srećnih ljudi".
Inače, Mijatovićeva je prošle subote briljirala na premijeri predstave "Ožalošćena porodica" u Ateljeu 212, u kojoj tumači čuvenu Nušićevu Sarku, na kojoj se Marinko nije pojavio. Ona priprema komad "Kralj komedije", koji će se u pozorištu "Boško Buha" igrati posle Nove godine.
Pre Marinka Dubravka je bila udata za glumca Gorana Radakovića, s kojim ima kćerku Ivu. Iako su se upoznali tokom studija i važili za skladan par, njihova ljubav se ugasila posle nekoliko godina braka, nakon čega je počela vezu s Madžgaljem. Pre veze sa Dubravkom, Marinko je bio veren sa crnogorskom glumicom Jelenom Nenezić.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još