Anđelina Džoli: Promovisala novi film u Sidneju

Anđelina Džoli: Promovisala novi film u Sidneju

Autor: | 18/11/2014

0

Novi film Anđeline Džoli "Unbroken", o životu američkog sportiste koji je tokom Drugog svetskog rata bio zatvorenik, pomogao joj je da bude bolji roditelj, rekla je danas oskarovka. Stotine obožavalaca okupilo se ispred bioskopa u Sidneju kako bi pozdravili Džolijevu koja je došla na svetsku premijeru drugog filma koji je režirala.
Zasnovan na bestseleru Lore Hilenbrand, film je priča o olimpijskom sprinteru Luisu Zamperiniju koji je 47 dana proveo u čamcu za spasavanje pošto je njegov avion oboren iznad Pacifika i još dve godine kao japanski ratni zarobljenik.
- Mislim da mi je kao ljudskom biću, kao majci, kao nekom ko radi po svetu, bilo očajnički potrebno da znam čoveka poput Luisa Zamperinija, da znam da nada postoji - rekla je glumica.


Oskarovka je uspela da Zamperiniju pokaže grubu verziju filma, snimljenog u Australiji, pre njegove smrti u julu kada je imao 97 godina.
- Snaga snažnog srca i neumoljiva volja su izuzetno vredni, a to je vredno pominjanja - rekla je ona.
- Moramo da se setimo toga i da se držimo toga jer je volja ta koja nas vodi i koja je uvek vodila ljude kroz mračna vremena - zaključila je.
Glumici i režiserki su se na crvenom tepihu pridružili njen suprug, glumac Bred Pit i Džek O'Konel koji igra Zamperinija.

Izvor: Tanjug
Foto: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti