Danijela Pantić: Moj sin neće znati šta je čokolada

Danijela Pantić: Moj sin neće znati šta je čokolada

Autor: | 21/11/2014

0

Otkad je rodila sina Ignjata, nekadašnja voditeljka kviza „Slagalica“, a danas novinarka TV Prva, Danijela Pantić Conić sve radi u trku. Kao neko ko već deceniju ne jede namirnice životinjskog porekla ona otkriva tajne zdrave ishrane i blagodeti či semenki:
- Dobre su za imunitet. Sadrže sve amino-kiseline i imaju triput više gvožđa od spanaća. Dovoljno je da stavite jednu kašiku u sok, čaj, mleko ili bilo koji drugi napitak i dobićete nešto poput veoma zdravog pudinga ili gela - pojašnjava Danijela i ponosno kaže da njen Ignjat, koji je u oktobru napunio godinu, neće znati šta je čokolada.
- Ujutru pije šejkove od voća, proso, leblebiju, a zanimljivo je da baš voli da pije kozju surutku. Ja sam to činila kad sam počela da ga dojim i pretpostavljam da mu je ukus poznat. Sada sam traži da je pije, iz čaše, jer nikada nije naučio da se hrani na cuclu. Traži sve što suprug Nenad i ja pijemo. U poslastičarnice i čokolaterije ne sedam, ali volim da gledam, da me želja mine. Veoma je teško pronaći zdravu čokoladu, bez šećera. Zato sama pravim slatkiš od kakaoa, putera i banane.
Danijela kaže da su se u poslednje vreme njene potrebe svele na minimum. Ne pamti kad je poslednji put sebi nešto kupila.
- Izražene u procentima, moje potrebe se kreću od 0,1 do 0,5 posto. Nemam vremena da se posvetim sebi. Počela sam da radim u septembru. Privikla sam se na obaveze, ali uvek žurim kući posle posla da bih što više bila sa sinom jer je po ceo dan sa dadiljom, a zbog istog razloga i kasnim na posao.
Uloga supruge i majke uticala je i na njene ambicije. One se nisu promenile.
- Moja stvarnost jeste. Nemam više vremena za njih. Od ciljeva koje sam sebi postavila tu je doktorat, koji sam morala da odložim za još godinu dana. Napisala bih još jednu knjigu, a nisam se odrekla ni putovanja.
Kada je reč o poslu, ističe da je zadovoljna emisijom „Tačno 1“, ali da bi volela da radi i nešto drugo.
- Već sam razgovarala o novoj emisiji koja bi se bavila zdravom hranom i zdravim načinom života. Predala sam i scenario. Nadam se da će sledeće godine biti više prostora na Prvoj za tako nešto, jer svaki novinar teži ka tome da ima autorsku emisiju.

Izvor: Novosti

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin