Jelena Janković: U Indiji proslavila očev rođendan

Jelena Janković: U Indiji proslavila očev rođendan

Autor: | 27/11/2014

0

Naša poznata teniserka Jelena Janković protekle nedelje boravila je u indijskoj prestonici Nju Delhiju, gde je učestvovala u Šampionskoj teniskoj ligi, ali je profesionalne obaveze nisu omele u obeležavanju važnog porodičnog datuma, pa je svom tati uz tortu sa svećicama upriličila nesvakidašnju proslavu rođendana, što je podelila sa prijateljima na Fejsbuku.
- Srećan rođendan najboljem čoveku u mom životu - napisala je Jankovićeva, koja je nedavno okončala šestogodišnju vezu sa crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Janovićem.
Uprkos tome što su mediji pisali da se Jelena loše nosi sa krahom njihove veze, čini se da je petnaesta teniserka sveta spremno zakoračila u novu životnu fazu, što potvrđuje i njena izjava da je u odličnoj formi, kao i da u narednoj sezoni priželjkuje da osvoji prvi grend slem. Ona je sa svojim timom na ovom turniru stigla do finala, a iako im je pobeda izmakla, Jelena je u opisu jedne od fotografija iz Indije napisala da se odlično provodi u toj zemlji, te da je tretiraju kao princezu.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: Jelena Janković / Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: jelena jankovic

Najnovije vesti