Dragana Mirković: Uživa sa porodicom u rodnom mestu

Dragana Mirković: Uživa sa porodicom u rodnom mestu

Autor: | 27/11/2014

0

Dragana Mirković retko dolazi u Srbiju otkako je zasnovala porodicu sa biznismenom Tonijem Bjelićem, sa kojim živi u Beču. Zbog školskih obaveza svoje dece, trinaestogodišnjeg Marka i godinu dana mlađe Manuele, od kojih se folk zvezda retko odvaja, ne stiže da redovno posećuje rodbinu i prijatelje, kako u svom rodnom mestu, tako ni u Beogradu.
Period pred Novu godinu ipak je vreme kada četrdesetšestogodišnja pevačica uvek boravi u Srbiji, pa je i ovog puta zajedno sa suprugom i decom doputovala kako bi gostovala u novogodišnjim emisijama u kojima je uvek rado viđen gost.
Mirkovićeva trenutno boravi u svom rodnom mestu Kasidolu, nadomak Požarevca, odakle odlazi na snimanja. Uživa dok slobodno vreme provodi sa roditeljima, koji su joj, pored supruga, najveći oslonac u životu. Inače, vreme u Srbiji Dragana uglavnom provodi u porodičnoj kući, dok u nekom od beogradskih hotela odseda samo kada to obaveze od nje zahtevaju.
Juče i danas je upriličeno snimanje novogodišnjeg programa i na televiziji “DM sat” koja je u njenom vlasništvu, a Dragana je kao prava domaćica dočekala svoje kolege i posvetila im svu pažnju, baš kao i njen suprug Toni, koji je uvek davao “vetar u leđa” svojoj lepšoj polovini.

Piše: Zvezdana Milovanović, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti