Hale Beri tužila bivšeg dečka zbog kćerkine frizure

Hale Beri tužila bivšeg dečka zbog kćerkine frizure

Autor: | 28/11/2014

0

Hale Beri tužila je svog bivšeg dečka Gabrijela Obrija, zato što je on, navodno, pokušao da promeni izgled njihove kćerke kako bi izgledala kao belkinja. Ona tvrdi da je Obri izravnao kosu šestogodišnje Nale, koja je prirodno kovrdžava, i posvetlio je, a glumica smatra da je sve to deo njegovog plana da devojčica izgleda manje kao Afroamerikanka.
U sudskim dokumentima, Obri je optužen da je izazvao "potencijalnu psihološku i fizičku štetu" njihovoj kćerki i da bi ona zbog toga mogla da se pita "zašto njen prirodan izgled nije dovoljno dobar".
Želim da Gabrijel i ja zajedno donosimo odluke koje se tiču naše kćerke, njenog rasta i razvoja, kao i opšte dobrobiti - navela je glumica u tužbi.
I dalje se nadam da ćemo Gabrijel i ja moći da pronađemo način da sarađujemo kako bismo bili uspešni roditelji. Sa žaljenjem sam zaključila da sam primorana da zatražim intervenciju suda zbog ovih problema, ali sve dok Gabrijel ne shvati značenje zajedničkog starateljstva i kako se ono sprovodi, izgleda da će sud biti jedini način da sačuvam Naline interese - dodala je ona.
Hale i Gabrijel rastali su se 2010. nakon četiri godine veze, i od tada nisu baš u dobrim odnosima. Oskarovka je nedavno od suda tražila i da se alimentacija koju plaća bivšem sa 16 hiljada, smanji na 3.800 dolara, tvrdeći da maneken njen novac koristi za svoje potrebe.
Hale se u julu prošle godine udala za francuskog glumca Olivijea Martineza, sa kojim ima jednogodišnjeg sina.

Autor: Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin