Stadion SC i "Svet": Nataša Vukoje objašnjava šta je potrebno za istinsku sreću

Stadion SC i "Svet": Nataša Vukoje objašnjava šta je potrebno za istinsku sreću

Autor: | 01/12/2014

0

U sklopu šoping dana koji magazin "Svet" organizuje sa Stadion SC, 5.12. od 14 sati posetioci će imati priliku da se druže sa Natašom Vukoje. Za ovu priliku Stadion SC će biti pretvoren u magičnu, zimsku bajku, a Nataša će učestvovati u aktivaciji kićenja jelke motivacionim karticama koje će ispisivati zajedno sa posetiocima.
Natašu Vukoje zanamo po uspešnoj sportskoj karijeri. Sada je ona jedan od naših najpoznatijih trenera za lični razvoj i Praktičar rekonekcije.
Uređujući svoj sajt www.natasavukoje.com svakodnevno je u kontaktu sa velikim brojem ljudi koji žele da budi srećniji i zadovoljniji. Svojim savetima, individualnim i grupnim radom Nataša kaže da je njen zadatak da motiviše ljude da preuzmu odgovornost za svoj život i da ga žive punim plućima.

Ovim povodom Nataši smo postavili nekoliko pitanja.
Šta je danas potrebno za sreću?
- Za početak, vaša odluka da želite da budete srećni. Često razapeti između posla, kredita,obaveza, porodice, zaboravimo na sebe. Onog trenutka kada prestanemo da budemo u kontaktu sa sobom sreća, zadovoljstvo i radost polako odlaze. Jedini način za sreću svakog dana, bez obzira kakve okolnosti bile, jeste da budemo u kontaktu sa sobom. Tada ćemo biti na prvom putu.
Šta mi na dnevnom nivou možemo da uradimo da bismo vratili vezu sa sobom?
- Na prvom mestu moramo da budemo nežni prema sebi. Često smo dosta grubi, postavljamo sebi velike ciljeve, velika očekivanja imamo od sebe i kada nije onako kako smo zamislili počinjemo da budemo grubi: "Kako to nisi uspeo?", "Mogao si bolje!", "Ni ovog puta nisi uspeo!", "Moraš bolje, jače, više…" Tako se veza gubi. Moramo voditi računa o sebi, moramo se čuvati, jer ako mi to ne radimo, kako možemo očekivati da neko drugi brine o nama? Nije prirodno.
U petak, 5. decembra u TC Stadion, pisaćete želje i motivacione poruke sa našim čitaocima?
- Sa velikim zadovoljstvom prihvatila sam Vaš poziv da zajedno pišemo motivacione poruke. Ovo može biti prvi korak ka ostavrivanju veze sa sobom. Hajde tog dana da napišemo šta bi poželeli nama, nama bliskim ljudima u okruženju i da pošaljemo što više pozitivnih želja. Radujem se što ću biti u prilici da sa vašim čitaocima napravimo prve velike pozitivne korake.

Pored druženja sa Natašom, posetioce Stadion SC očekuju sniženja, aktivacije za decu i odrasle, a za kraj dana planiran je nastup pop zvezde Nataše Bekvalac.


                                  Kliknite za uvećani prikaz

Autor: Life Content

Foto: Edvard Nalbantjan

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: nataša vukoje

Pročitajte još