Adrijana Lima: Podrška najbližih u bekstejdžu

Adrijana Lima: Podrška najbližih u bekstejdžu

Autor: | 03/12/2014

0

Brazilski top model Adrijana Lima sinoć je učestvovala na reviji "Victoria`s Secrets Fashion Show" koja je održana u Londonu, a tom prilikom u bekstejdžu bili su njeni najbliži kako bi joj pružili podršku. Smeđokosa lepotica jutros je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa rođacima i prijateljima. Nju su iza bine bodrili mama Marija da Graca, zatim rođaci Sebastijan i Eduardo, ali i prijatelji Dino i Kristina.
- Osećam se blagosloveno što imam porodicu i prijatelje da me podrže. Hvala vam – napisala je Adrijana ispod fotografije.
Mada su mnogi očekivali da će podeliti fotografiju na kojoj je njen, još uvek formalno suprug Marko Jarić, to se nije dogodilo. Podsećanja radi, naš košarkaš je juče na Tviteru napisao da je u Londonu, pa su svi mislili da će biti viđen na reviji brenda "Victoria`s Secrets". Iako se to nije dogodilo, i dalje se pretpostavlja da je u prestonicu Velike Britanije bio kako bi pružio podršku Limi. A da li je bio i na modnom spektaklu, ali se dobro sakrio ili je odlučio da ne poseti taj događaj da bi izbeogao medijsku pompu, još je nepoznato.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: adrianalima / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Adrijana Lima