Lejdi Gaga otkrila traumatično iskustvo iz mladosti

Lejdi Gaga otkrila traumatično iskustvo iz mladosti

Autor: | 04/12/2014

0

Lejdi Gaga otkrila je da je bila silovana kada je imala 19 godina. Slavna pevačica priznala je da je proživela "užasne trenutke", kao i da se oporavila uz pomoć dugotrajnih terapija. Gostujući u jednoj radijskoj emisiji, ona je potvrdila da ju je silovao 20 godina stariji muzički producent. Kada ju je voditelj upitao o ovom stravičnom iskustvu, ona je najpre odbila da govori o tome.
- Ne, ne želim da... Hajde da govorimo o srećnim stvarima - kazala je ona, ali na voditeljeva uporna pitanja na kraju je ipak odgovorila.
Preživela sam neke užasne stvari kojima sada mogu da se smejem, jer sam prošla kroz mnogo mentalnih, fizičkih i emocionalnih terapija, kako bih se oporavila. Moja muzika mi je mnogo pomogla. Ali bila sam samo senka onog što sam nekad bila u jednom trenutku - priznala je ona i dodala:
- Imala sam oko 19 godina. Pohađala sam katoličku školu i onda se svašta desilo i ja nisam znala da li se odrasle osobe zaista tako ponašaju... Bila sam veoma naivna.
Na pitanje da li se ikad suočila sa svojim silovateljem, odgovorila je:
Mislim da bi me to prestravilo. To bi me paralisalo. Videla sam ga jednom u prodavnici i nisam mogla da se pomerim od straha. Tek kad sam odrasla shvatila sam koliko je to bilo pogrešno.
Stefani Germanota, kako je njeno pravo ime, trenutno je u vezi sa glumcem Tejlorom Kinijem, a u intervjuu je ispričala da tada nije nikome rekla šta se dogodilo, ali da je kasnije ipak odlučila da potraži pomoć.

Autor: Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: lejdi gaga

Najnovije vesti