Tejlor Svift: Proglašena ženom godine od strane magazina "Billboard"

Tejlor Svift: Proglašena ženom godine od strane magazina "Billboard"

Autor: | 06/12/2014

0

Za Tejlor Svift 2014. godina bila je vrlo uspešna, barem s poslovne strane. Izdala je novi album "1989", koji ruši sve rekorde prodaje, snimila brojne editorijale, otvorila ovogodišnju dodjelu nagrada AMA, ali i nastupila po drugi put na prestižnoj reviji brenda Victoria's Secret u Londonu, a sve joj je to donelo još jednu laskavu titulu i to onu za Billboardovu ženu godine.

Njeni poslednji hitovi "Shake It Off" i "Blank Space" osvojili su publiku na prvu loptu, a Tejlor sve više odmiče od prepoznatljivog kantri zvuka, koji ju je i proslavio.

- Kad sam svojoj izdavačkoj kući saopštila da nisam snimila kantri album, počeli su da paniče. Molili su me da snimim bar tri takve pesme, ali rekla sam ne - rekla je Tejlor u intervjuu za magazin Billboard.

- Ne želim da budem jedan od umetnika koji kažu tekstopiscima da ne znaju o čemu bi tačno pevali ili da im ispričam svoje privatne probleme pa da oni o tome napišu pesmu. Pevam samo ono što sama napišem. Znam tačno šta želim i ne zanimaju me pitanja da li sam u nešto sigurna da će dobro ispasti. Da nisam, ne bih to ni radila - kaže odlučno mlada pevačica.

Autor: Life Content

Foto: JLP

 

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: tejlor svift