Aleksa Jelić: Dobio pohvale od Plasida Dominga

Aleksa Jelić: Dobio pohvale od Plasida Dominga

Autor: | 08/12/2014

0

Baletksi plesač i pevač Aleksa Jelić oduševljen je poznanstvom sa jednim od najboljih tenora sveta svih vremena Plasidom Domingom, koji će večeras održati koncert u Kombank areni, a njihov susret ovekovečio je fotografijom koju je podelio i na društvenim mrežama. Naš talentovani umetnik prisustvovao je snimanju emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ sa Plasidom, na kojoj se ovoga puta našao u ulozi posmatrača, jer ga je na bini zamenio čuveni operski pevač. Za magazin "Hello!" Aleksa prenosi svoje utiske o poznanstvu sa sedamdesettrogodišnjim Špancem:
- Bilo je nestvarno slušati ga u studiju, čitava ekipa i publika bili su usmereni samo na njega. On je jedan jednostavan i normalan gospodin, koji svojim ponašanjem ni na koji način ne pokazuje da je jedan od najboljih tenora na svetu – kaže Jelić, koji je slavnog Dominga oduševio svojim izgovorom španskog:
- On je sve vreme pričao na engleskom, a ja sam mu se u jednom trenutku obratio na španskom i bio je zatečen. Pitao me je odakle sam i pohvalio moj govor - ponosno kaže poznati umetnik.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: Aleksa Jelić / Twitter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još