Riz Viterspun: Majčinstvo je promenilo moj pogled na život

Riz Viterspun: Majčinstvo je promenilo moj pogled na život

Autor: | 12/12/2014

0

Lik glumice Riz Viterspun krasi najnoviju naslovnicu magazina "Glamour", a u intervjuu je, između ostalog, govorila o tome kako se oseća u ulozi majke.
- Šta god da sam radila u životu, morala sam kroz to da prolazim sama. Kada sam dobila devojčicu, a bilo mi je samo 22, postala sam još odlučnija… Pre toga sam jednostavno preživljavala, a tada sam počela da razmišljam na potpuno drugačiji način. Postavila sam sebi pitanje ‘Kakva osoba bih mogla da postanem, kakva majka ovom malom biću?’ To se dešava kada imate dete - objašnjava glumica.
- Mislim da, od kako sam se porodila, nije prošao sat u mom životu, a da ne pomislim na svoju decu. ‘Je l’ Ava dobro? Da. Je l’ Dikon dobro? Da. Je l’ Tenesi dobro? Da. Nazad na Avu’, i tako po ceo dan - dodala je.
Riz je takođe spomenula da petnaestogodišnja Ava i jedanaestogodišnji Dikon nimalo nisu oduševljeni njenim "diva" momentima i šminkanjem. Zato su nedavno, dok ih je vozila kolima, odlučili da svojoj majci održe lekciju.
- ‘Uh! Ti tragovi karmina na tvojoj šolji za kafu su totalna sramota’, rekao je Dikon. Odgovorila sam ‘Dete, pomiri se s tim, jer imam mnogo karmina na sebi’ - rekla je glumica uz osmeh.
Što se njenog supruga tiče, Riz navodi da ne bi mogla da ima više podrške.
- Toliko mi znači što mi neprestano govori da sam divna, i koliko voli ono što radim. Osećam se blagosloveno - zaključila je glumica.

Foto: JLP, Glamour

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Riz Viterspun

Pročitajte još

Najnovije vesti