Zdravko Čolić priredio spektakularan koncert u Beogradu

Zdravko Čolić priredio spektakularan koncert u Beogradu

Autor: | 12/12/2014

0

Pesmom "Sinoć nisi bila tu" Zdravko Čolić večeras je počeo svoj nastup u Kombank areni. Čim se legendarni Čola našao na bini zavladala je euforija.
- Dobro veče Beograde! Kakvo zadovoljstvo - obratio se pevač publici koja je u Beograd večeras stigla iz čitavog regiona.

Posle pesme "Esma" usledila je "Ti živiš u oblacima mala", kada se spustio među najvatrenije fanove i izveo numeru "Čija je ono zvjezda". Ređali su se hitovi nastali tokom nekoliko prethodnih decenija, a potom mu se na bini pridružio makedonski muzičar Vlatko Stefanovski. Dvojac je zajedno izveo numeru "Vatra i barut". Posle pauze tokom koje je nastupio Dragoljub Đuričić usledio je niz Čolinih legendarnih balada i pesama laganijeg ritma.

Čoli su podršku pružile brojne kolege i prijatelji, a u publici se moglo videti mnogo poznatih lica. Dragana Mirković stigla je u pratnji supruga Tonija Bijelića, glumac Dragan Bjelogrlić sa suprugom Majom, dok je fudbalska legenda Dragan Džajić na koncert došao porodično, sa suprugom Brankom i kćerkama Draganom i Sanjom. U Zdravkovoj muzici uživali su i političar Nenad Čanak, trener Ljubiša Tumbaković, bračni par Žika i Dajana Jakšić i njihova kuma Ilda Šaulić, a svog prijatelja bodrio je i estradni menadžer Raka Marić. Nekadašnja misica Sanja Papić na ovaj muzički spektakl stigla je u društvu poznatog srpskog advokata Miše Ognjanovića.

Autor: Life Content
Foto: Boško Karanović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: zdravko čolić

Najnovije vesti