Eva Mendez: Nije lako biti majka

Eva Mendez: Nije lako biti majka

Autor: | 13/12/2014

0

Prvi put od kada je javnost saznala da će glumačko-emotivni par Eva Mendez i Rajan Gosling postati roditelji jedna od najlepših žena Holivuda progovorila je o trudničkim danima i ulozi majke. U intervjuu objavljenom na portalu „Violet Grey“ Mendezova je prvi put progovorila o novoj životnoj ulozi koja ju je desila u četrdesetoj godini, kao i o iskušenjima koje majčinstvo nosi.
- Potpuno sam iscrpljena. Mislila sam da su lude noći za mene stvar prošlosti, ali ove sada su najluđe koje sam ikada doživela - rekla je poznata majka, koja je svih devet meseci trudnoće uspešno odolevala paparacima.
- Teško da će Esmeralda imati privatnost, mislim da to nije fer, ali to je naša realnost. Zbog toga smo Rajan i ja odlučili da je zaštitimo od medija koliko god možemo, a trudnoća je bila prva prilika za to. To je ujedno za majku jedan intiman životni period, ali preterano interesovanje medija ume da stvori veliki pritisak, stoga sam odlučila da se potpuno isključim - rekla je Eva, ističući da su ona i Rajan znali da očekuju kćerku.
Lepa glumica, kubanskog porekla, otkrila je zbog čega su se odlučili za ime Esmeralda Amada.
- I Rajan i ja mnogo volimo lik Esmeralde u romanu Viktora Igoa „Zvonar Bogorodičine crkve“. Mislimo da je to prelepo ime. Srednje ime Amada dobila je po mojoj baki, a ta reč na španskom znači voljena - objasnila je ponosna mama, dodajući da je njen odnos sa majkom, Esmeraldinom bakom, drugačiji od kada se i sama ostvarila u toj važnoj životnoj ulozi i da sada bolje razume neke stvari. Mendezova je duhovitim dosetkama izbegla pitanja o svom odnosu sa tridesetčetvorogodišnjim Goslingom, sa kojim živi u vanbračnoj zajednici, a poznati par svoju višegodišnju emotivnu vezu i dalje uspešnu čuva daleko do očiju javnosti.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin