Endi Marej i Kim Sirs: Brak će biti kruna deceniju duge ljubavi

Endi Marej i Kim Sirs: Brak će biti kruna deceniju duge ljubavi

Autor: | 14/12/2014

0

Najbolji britanski teniser Endi Marej zaprosio je svoju devojku Kim Sirs sa kojom je u vezi već devet godina. Atraktivna umetnica prihvatila je verenički prsten, a srećni par sada pravi planove za venčanje. Služba za odnose sa javnošću trenutno četvrtog tenisera na „ATP“ listi potvrdila je ovu vest, ali nisu želeli da iznose detalje.
Marej je poznat po tome da ne voli da priča o privatnom životu, pa je poznati par krio vezu prvih godinu dana. Ipak, uspešni sportista je u jednom od nedavnih intervjua otkrio da razmišlja o potomstvu.
- Voleo bih da zasnujem porodicu i da budem dobar otac - rekao je Endi koji je svojevremeno naglasio da ne bi želeo da se jednog dana razvede kao njegovi roditelji.
- Trudiću se da očuvam brak i da ne napravim grešku svojih roditelja. Prija mi što se moja devojka ne bavi tenisom, jer kada dođem kući, pričamo o svemu, osim o sportu.
Kim, koja je po profesiji slikarka, a specijalnost su joj portreti pasa, upoznala je Mareja 2004. godine kada je imala samo sedamnaest, ali je njemu trebalo godinu dana da je osvoji. Oni su tokom 2009. raskinuli, ali su posle nekoliko meseci obnovili romansu i od tada imaju skladan odnos. Porodica Marej privržena je budućoj snahi.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti