Rijana: Domaćica i zvezda humanitarne zabave "The Diamond Ball"

Rijana: Domaćica i zvezda humanitarne zabave "The Diamond Ball"

Autor: | 15/12/2014

0

Popularna pevačica Rijana bila je organizator, domaćica i izvođač na svom prvom dobrotvornom događaju “The Diamond Ball”, a svi pogledi su s razlogom bili upereni u nju. Iako je poznata kao neko ko je sklon provokativnim stajlinzima i fotografijama, ona je ovog puta u skladu sa prilikom odlučila da svima pokaže i svoju nežniju stranu.
Na svečanom večernjem događaju namenjenom prikupljanju sredstava za njenu organizaciju “Clara Lionel Foundation”, pevačica je pažnju prisutnih plenila lepotom, dostojanstvom, šarmom i elegancijom.
U dugoj ružičastoj satenskoj toaleti mamila je uzdahe prisutnih, a njen dekolte krasila je ogrlica sa priveskom u obliku dijamanta. Koliko je pevačici značio ovaj događaj moglo se videti na njenom Tviter profilu.
- Toliko sam srećna zbog ove večeri, što ću moći da je provedem sa ljudima sličnim sebi, koji su po svaku cenu spremni da promene i spasu živote drugih ljudi - napisala je pevačica i dodala:
- Toliko toga treba uraditi, a ja ne mogu sve sama da postignem, tako da se ovom prilikom zahvaljujem svima na podršci i radujem skorom viđanju na večeri.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: rijana