Ana Nikolić: Poseta Marijani Mateus u Londonu

Ana Nikolić: Poseta Marijani Mateus u Londonu

Autor: | 16/12/2014

0

Pevačica Ana Nikolić nedavno je otputovala u London gde će provesti nekoliko dana i posetiti nekoliko prijateljica, a među njima je i Marijana Mateus. Dve srpske zavodnice već su se našle u prestonici Velike Britanije gde uživaju u obilasku grada, restorana, ali i butika sa skupocenom garderobom jer su obe poznate kao žene koje vole da lepo izgledaju. Uvek nasmejane i vedre, pevačica i dizajnerka planiraju da posete i najbolje noćne klubove u kojima će sigurno privući pažnju ostalih gostiju jer njihovo dobro raspoloženje nikada nije neprimećeno.
- Imam zakazanu posetu Londonu, gde ću obići nekoliko prijateljica i otići na nekoliko dešavanja. Nikad se ne zna da li ću baš tamo upoznati pravog muškarca - rekla je Nikolićeva neposredno pre odlaska na put na dodeli nagrada magazina „Hello!“.

Za Anu se poslednjih dana spekulisalo da se tajno verila jer je počela da nosi prsten na domalom prstu, ali je ona demantovala te glasine i rekla da joj je komad nakita poklon od majke i da ga nosi kao amajliju. Ona se iz Londona vraća u petak, jer već tog dana ima zakazan nastup u Osijeku, ali će možda baš do tada preko svoje prijateljice Marijane upoznati muškarca koji će uspeti da je osvoji.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Ana Nikolić / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin