Severina Vučković: Dizajnirala ženski rokovnik

Severina Vučković: Dizajnirala ženski rokovnik

Autor: | 18/12/2014

0

Autentični ženski rokovnik čiji dizajn potpisuje popularna regionalna pevačica Severina Vučković namenjen svim uspešnim, poslovnim ženama kao i damama koje će to tek postati, ali i mamama od četvrtka 18. decembra naći će se u prodaji i u našem glavnom gradu i to samo u TC "Ušće". Fantastično osmišljen priručnik obogaćen je izjavama i citatima značajnih istorijskih ličnosti koje su i samoj pevačici bile vodilja u životu i karijeri, a specifična naslovnica dokazuje jednako zanimljiv sadržaj zahvaljujući kome će žene na najbolji način moći da planiraju svoje vreme i obaveze.
- Pozvana sam da osmislim dizajn “Ženskog rokovnika” što sam prihvatila kao veliku čast. To je nešto što rade žene za žene, ima dušu i nije tek običan planer. Sve izgleda baš onako kako sam zamislila, a u unutrašnjosti su citati nekih pametnih ljudi kroz istoriju na koje sam se ugledala i koji mogu svakom danu dodati zrnce mudrosti. Naravno, kako je namenjen damama unutra je i ogledalce da možemo s vremena na vreme da popravimo šminku ili da se samo pogledamo - kaže Vučkovićeva koja veruje da će ovaj rokovnik biti odličan poklon za nadolazeće praznike:
- Ovo je nešto što bih ja volela da dobijem na poklon budući da zbog brojnih poslovnih i privatnih obaveza moram pažljivo da organizujem svoje vreme. To je nešto što jednostavno morate imati - zaključuje Severina.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: PR / Promo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin