Frikom kulinarski karavan - najbolje kuvanje u gradu!

Frikom kulinarski karavan - najbolje kuvanje u gradu!

Autor: | 18/12/2014

0

Takmičenje u pripremi najboljeg jela pod nazivom „Kulinarski karavan“, koje je u susret novogodišnjim praznicima za sve ljubitelje kuhinje i kuvanja organizovala kompanija Frikom, održalo se ovog vikenda u Kragujevcu u restoranu Koš.

Takmičari su bili izuzetno maštoviti i kreativni, i od Frikom zamrznutih proizvoda, Dijamantovih margarina i preliva i Kotanyi začina osmislili jela kojima bi pozavideli i najugledniji restorani.

Svi takmičari su imali ograničeno vreme od 40 minuta za osmišljavanje i brzu pripremu jela, u čemu su im pomogli Bosch aparati i Metalac posuđe. Za osveženje takmičara se pobrinula Mg Mivela.


Kompanija Frikom je zajedno sa partnerima nagradila Miroslava Petrovića iz Kragujevca vrednim poklonima. „Kulinarski karavan“ putovaće kroz Srbiju i posetiće i Niš, a pobednike lokalnih takmičenja očekuje veliko finale u Beogradu, gde će se birati najbolji i najveštiji kuvar u prisustvu žirija na čijem čelu će se naći cenjeni Gastro NomadLepi Brka, Nenad Gladić.

Svi oni koji žele da se priključe Kulinarskom karavanu još uvek mogu to da učine za takmičenje u Nišu, tako što će poslati svoj omiljeni recept na stranicu kompanije Frikom www.frikom.com.


Družite se uz kuvanje i kuvajte u društvu na Frikom kulinarskom karavanu!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: frikom

Najnovije vesti