Maraja Keri: Doživela emotivni slom na pozornici

Maraja Keri: Doživela emotivni slom na pozornici

Autor: | 18/12/2014

0

Pop diva Maraja Keri održala je koncert u Njujorku, prvi od šest u sklopu "All I Want For Christmas Is You: A Night of Joy and Festivity" šou programa, a njen nastup bio je daleko od uobičajenog. Pevačica je najpre za vreme nastupa izgubila cipelu što ju je vidno nerviralo, a pošto ju je pronašla, svoje najpoznatije hitove izvodila je držeći crvenu cipelu u ruci.
Nakon toga, slavna pevačica rasplakala se dok je pevala svoj hit "Hero" iz 1993. godine. Sve vreme brisala je suze i nije mogla da sakrije tugu, a iako se ne zna što joj je izazvalo suze, Maraji će ovo biti prvi Božić otkako se rastala sa suprugom Nikom Kanonom.
Posle svega toga, pevačici se dogodila i nezgoda s mikrofonom i tada je odlučila da prekine nastup. Pošto joj je asistent pomogao da reši problem, Maraja je ipak nekako uspela da nastavi šou.
To je bio prvi njen koncert posle debakla na paljenju lampica u "Rockefeller Centru" u Njujorku početkom decembra, a njeni obožavaoci i ovog puta ostali su pomalo zbunjeni i razočarani ovakvim nastupom.

Autor: Life Content

Foto: Mariah Carey / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: maraja keri

Pročitajte još