Tamara Dragičević i Miloš Biković prisustvovali premijeri filma "Egzodus: Bogovi i kraljevi"

Tamara Dragičević i Miloš Biković prisustvovali premijeri filma "Egzodus: Bogovi i kraljevi"

Autor: | 18/12/2014

0

Dugoočekivani filmski spektakl Ridlija Skota "Egzodus: Bogovi i kraljevi" 3D konačno je stigao u domaće bioskope. Proslavljeni reditelj na veliko platno je preneo priču o hrabrosti jednog muškarca da se suprotstavi najmoćnijoj sili jednog carstva. Herojska saga i snažna lična priča puna osećanja govori o rivalstvu, izdaji i potrazi za slobodom. Od početne bitke u kojoj 15 000 egipatskih vojnika napada hetitski kamp, zastrašujućih epidemija, do razdvajanja Crvenog mora, Skot je u sve uneo svoju viziju jedne od najpoznatijih biblijskih priča. Ridli Skot okupio je u novom filmu pored Kristijana Bejla i Džoela Edžertona najveće zvezde Holivuda. Koristeći neverovatne vizualne efekate i 3D kamere, Skot oživljava priču o izlasku Jevreja iz Egipta predvođenih Mojsijem, nakon sukoba sa egipatskim faraonom Ramzesom II. Priča filma je zasnovana na Knjizi Izlaska, koja je deo Starog zaveta.

Ekskluzivnoj premijeri u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Centru prisustvovale su poznate ličnosti iz sveta filma i muzike. Duh drevnog Egipta ispunio je foaje bioskopa, a crvenim tepihom prošetale su zvezde novog filma Darka Bajića "Bićemo prvaci sveta" - Aleksandar Radojičić, Miloš Biković, Marko Janketić i Tamara Dragičević. Miloš Biković je na premijeru došao u pratnji koleginice Tamare Dragičević i njenog momka. Iako više nije u vezi sa koleginicom Brankicom Sebastijanović, izgleda da ne žuri ponovo da otpočne vezu već mu očigledno prija da bude slobodan, budući da početkom januara putuje u Rusiju.
Crvenim tepihom prošetale su mnoge poznate ličnosti, među kojima i Lazar Ristovski, Ida Prester, Marko Kon i mnogi drugi.


Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin