Zlatan Stipišić Džiboni: Još jednom oduševio publiku u Beogradu

Zlatan Stipišić Džiboni: Još jednom oduševio publiku u Beogradu

Autor: | 22/12/2014

0

Pop kantautor Zlatan Stipišić Džiboni sinoć je u prepunom centru „Sava“ održao prvi od tri rasprodata “Gibonni Acoustic” koncerta. Beogradska publika uživala je u veličanstvenoj dvoipočasovnoj muzičkoj čaroliji, kao i maestralnoj vokalnoj izvedbi i svirci. Iako se u dobrom delu večeri čula i električna gitara, Džiboni i njegov bend uspeli su da naprave prisnu, intimnu atmosferu sa publikom i u odnosu na prošlogodišnji koncert u “Kombank areni”, pruže drugačiji, a opet uzbudljiv i emotivno izuzetno snažan doživljaj.

Publika je već od prvih taktova bila na nogama i uprkos pevačevim pozivima da sednu, već na početku bilo je jasno da je nemoguće obuzdati tu energiju.
- Veliki mi je kompliment što su tri dvorane pune mojih prijatelja. Da je večeras pola dvorane puno, ja bih bio presretan. Tri su pune, super, a moglo je biti i pet. Ali mi smo tu da guštamo. Da bude ovaj trenutak, kad odemo posle kući, da znam da se ne bih ni sa kim menjao u životu - izjavio je Džiboni.
Kako je i najavio, pričao je dosta, i pri tom uvek uspevao da bude duhovit, romantičan ili na neki drugi način zanimljiv.

I ovoga puta na bini mu se pridružio Vlatko Stefanovski, kojeg je u jednom trenutku Džiboni slušao sedeći u publici, a onda su se bravure maestralnog gitariste pretvorile u čuveni „Libar“ i vratile hrvatskog pevača na binu. Po završetku koncerta publika je izvojevala bis, a popularni Džibo veče je priveo kraju uz stihove pesme „Činim pravu stvar“.

Novo druženje na istom mestu zakazano je za večeras, dok je treći koncert 27. decembra, a moći će da im prisustvuju oni koji su ranije uspeli da dođu do karata, jer ih za ovaj svojevrsni muzički ugođaj više nema u prodaji.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: Dunja Dopsaj

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti