Srđan Timarov: Osam dana svetlosti i radosti

Srđan Timarov: Osam dana svetlosti i radosti

Autor: | 23/12/2014

0

Glumac Srđan Timarov prisustvovao je izložbi dečjih radova „Pogled u svet“ u beogradskoj Ustanovi kulture „Palilula“, koju je svečano otvorio ambasador Izraela Josef Levi. Iako retko govori o svom privatnom životu, kao i o obeležavanju ovog velikog praznika, poznati glumac je tom prilikom rekao da Hanuka za njega predstavlja podsetnik na to da je život pun čuda i da su ona moguća ako se u njih veruje i ne gubi nada, čak i kada nas život demantuje.
- Ovaj praznik me asocira na slobodu, ponos, snagu novog početka. Praznik svetlosti me uvek podseti na jednu Hanuku koju sam proslavio u Izraelu i najlepšu sliku prepunu srećne dece - rekao je Timarov, koji se retko pojavljuje u javnosti.
On je sredinom godine okončao sedmogodišnju vanbračnu zajednicu sa voditeljkom Natašom Miljković, sa kojom ima petogodišnjeg sina Lazara. Bivši supružnici rastali su se dostojanstveno, ne komentarišući u javnosti svoju odluku, a nakon izvesnog vremena Nataša je u jednom intervjuu izjavila da su ona i Srđan nakon raskida ostali u dobrim odnosima.

Piše: Deana Đukić, Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin