Mateja Kežman objavio autobiografiju "Samo mi Bog može suditi"

Mateja Kežman objavio autobiografiju "Samo mi Bog može suditi"

Autor: | 25/12/2014

0

Fudbaler Mateja Kežman odlučio je da objavi svoju autobiografiju i javnosti otkrije mnoge nepoznate pojedinosti iz svlačionica četiri najveća kluba u kojima je igrao. "Samo mi Bog može suditi" zapravo je hronologija njegove uspešne karijere, ulepšane golovima i svetskim klubovima u kojima je ovaj fudbalski as igrao. Istovremeno predstavlja nesvakidašnji razvojni put talentovanog i harizmatičnog igrača koji je sa pet klubova osvojio šest titula i četiri puta igrao u Ligi šampiona.
Zašto je Gerecu dao otkaz, kako se pod tušem "hvatao za gušu" sa Murinjom, zbog čega je s Vidićem "lomio kolena" na svetskom prvenstvu u Nemačkoj, zašto sebi ne može da oprosti prelazak u "Pari Sen Žermen" - samo su neki intrigantni delovi jedne uzbudljive životne priče.
U knjizi ćete imati priliku da pročitate i šta o njemu misle i kažu njegovi saigrači i treneri. Budući da je Mateja veliki ljubitelj tetovaža, pa na svojoj desnoj ruci ima istetoviran naslov autobiografije.
- Pred vama je iskreno svedočanstvo o životnim usponima i padovima jedne od najvećih fudbalskih legendi - tako reklamiraju novu knjigu izdavači.

Autor: Life Content

Foto: Promo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Mateja Kežman

Pročitajte još

Najnovije vesti