Yo D'oro napolitanke za trenutke uživanja

Yo D'oro napolitanke za trenutke uživanja

Autor: | 25/12/2014

0

Praznična atmosfera je u vazduhu i svi pravimo planove kako da što kvalitetnije i lepše provedemo vreme sa najmilijima. Kompanija Bambi pobrinula se da u tim trenucima možemo da delimo i slatka zadovoljstva poput omiljenih, uvek svežih, Yo D’Oro napolitanki.

Savršen spoj suprotnosti koje se privlače, najhrskavijeg vafla i još kremastijeg fila, zavešće vaša čula i upotpuniti doživljaj zimskih čarolija koje su pred nama. Yo D’Oro napolitanke od čokolade, lešnika, vanile, jagode i brojni drugi ukusi tu su da zimu učine slađom, a praznike još lepšim. Za dane posta možete da odaberete jednu od dve omiljeneposlastice - Yo D’Oro limun i posne Čoko napolitanke sa ukusom kakaa.

Bilo da ih delite u okviru porodice uživajući u velikim porodičnim pakovanjima, ili želite nekome da poklonite luksuzno upakovane Premium napolitanke dvostuko prelivene Bambi Well Be čokoladom, možete da računate da će Yo D’oro zalogajčići sigurno doneti inspiraciju u trenucima u kojima se traži i više od uživanja.

Pokloni predstavljaju najlepši vid pažnje i kad se ne nalaze ispod svetlucave jelke. Izmamite dragoj osobi osmeh na lice već danas, tako što ćete joj pokloniti najkremastije i najhrskavije Yo D’Oro napolitanke, i zajedno pretvorite naizgled obične trenutke u trenutke slatkog zadovoljstva.

Prepustite se hrskavoj i kremastoj inspiraciji i obojite praznike najlepšim Yo D’Oro ukusima!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: bambi

Najnovije vesti