Jelena Rozga: Uživam u praznicima i specijalitetima moje majke

Jelena Rozga: Uživam u praznicima i specijalitetima moje majke

Autor: | 26/12/2014

0


Pevačica Jelena Rozga božićne praznike provela je u krugu porodice i jela omiljenu francusku salatu.
- Volim Božić jer sam tada okružena neizmernom ljubavlju mojih najbližih, a za praznike posebno uživam u najfinijim maminim delicijama. Ponekad odem i u noćni izlazak s društvom, ali to nikad ne planiramo unapred - kaže splitska pevačica Jelena Rozga.
Popularna tridesetsedmogodišnja umetnica na Badnji dan uvek se s društvom nađe na splitskoj Pjaci, gde kupuje namirnice za najsvečaniji dan u godini.
- Družimo se dok me mama ne nazove da je ručak gotov. Na to ne smem da zakasnim. Mama kuva dok je ostatak porodice zadužen za spremanje i raspremanje stola, kao i pranje posuđa.
Tokom praznika Jeleni je najvažnije da je atmosfera opuštena, a od specijaliteta najviše voli francusku salatu.
- Tih dana sam opuštena i zaista uživam u hrani, a to kilo - dva što dobijem već sledećih dana skinem na pozornici - kaže pevačica koja uživa i u dugim šetnjama po splitskim Brdima gde živi sa svojim trogodišnjim jorkširskim terijerom Ringom.
Jelena obožava da daruje svoje najbliže, a svake godine i ona dobije mnoštvo poklona.
- Najdraži mi je dar bio kuvar koji sam dobila od prijatelja jer je njihova davna želja da se usavršim u kuvanju, za koje kažu da sam talentovana, ali nikako da mu se posvetim - otkrila je Jelena.
Jedne godine kupila je pravi bor i zažalila.
- Nema šanse da ću ikad više kupiti pravi bor jer je kuća bila puna iglica. Inače, jelku ukrasim belim kuglicama i zvezdicama - otkrila je pevačica za hrvatski portal "24sata".

Izvor: 24sata.hr
Autor: Life Content
Foto: Jelena Rozga / Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: jelena rozga