Karolina i Rikardo Kaka: Pomirenje na Božić

Karolina i Rikardo Kaka: Pomirenje na Božić

Autor: | 30/12/2014

0

Uprkos informacijama da će se, nakon devet godina bračne zajednice, fudbaler Rikardo Kaka razvesti od supruge Karoline, par je prevazišao razmirice i Božić proveo zajedno.
Međutim, sudeći po najnovijim fotografijama koje su supružnici objavili na društvenoj mreži Instagram i pisanju brazilskih medija do razlaza slavnog para neće doći. Naime, oni su Božić proveli zajedno u društvu rođaka i prijatelja. Tridesetdvogodišnji fudbaler i njegova pet godina mlađa partnerka sa fanovima su podelili fotografije proslave praznika u svom domu.
Bračni par Kaka, koji se venčao 2005. godine, ima dvoje dece, petogodišnjeg sina Luku i trogodišnju kćerku Izabelu. Vest o neverstvu uzdrmala je brak ovog sportiste, koji je donedavno važio za jedan od najskladnijih. Iako je misica demantovala da je u vezi sa poznatim fudbalerom, brazilski mediji tvrde da je njihova poslovna saradnja prerasla u nešto više. Priče o razvodu pojavile su se još početkom juna, ali konačna potvrda o krahu bračne zajednice, u koji su supružnici stupili posle tri godine emotivne veze, stigla je u novembru.
Informacije o razvodu potvrdio je pre mesec i po dana i fudbalerov portparol, ali nije iznosio detalje o razlozima, kao ni daljim koracima slavnog sportiste.

Autor: Life Content
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Rikardo Kaka