Kristijano Ronaldo postao ambasador organizacije "Save the Children"

Kristijano Ronaldo postao ambasador organizacije "Save the Children"

Autor: | 03/01/2013

0

Fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo i njegova partnerka proveli su božićne i novogodišnje praznike u Portugalu. Po povratku u glavni grad Španije, paparaci su fudbalera "Real Madrida" i rusku manekenku Irinu Šajk dočekali na aerodoromu. U društvu popularnog para bio je i Ronaldov sin Kristijano Junior.
Dvadesetosmogodišnji superstar izjavio je za španske medije da se raduje početku 2013. godine i sa novinarima podelio vest da je postao ambasador globalne organizacije "Save the Children" koja će se i ove godine truditi da radi u borbi protiv gladi, ali i gojaznosti dece, kao i promocije vežbanja i zdrave ishrane među mališanima.
- Kada sam saznao da svako sedmo dete u svetu na spavanje odlazi gladno, nisam imao dilemu da li da se priključim organizaciji. Zapravo, velika mi je čast što sam imenovan za globalonog ambasadora. Kao roditelj znam koliko je pravilna i zdrav ishrana važna u životu svakog deteta. Potrudiću se da podstaknem mališane da izađu iz svojih domova i da vežbaju, te da se hrane zdravo, ali ću se isto tako potruditi da sva deca imaju tu mogućnost - rekao je Ronaldo na konferenciji za novinare.

Tekst: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti