Dženifer Lopez: Lepota življenja je u jednostavnosti

Dženifer Lopez: Lepota življenja je u jednostavnosti

Autor: | 04/01/2013

0

Dženifer Lopez je pevačica, glumica, plesačica, majka dvoje dece i kako kaže sasvim obična žena. Ukoliko ste mislili da joj kofere za put pakuje neko drugi - prevarili ste se. Muzička diva sve to radi sama.
- Pakujem sama svoj prtljag, oblačim se sama, brinem o kosi svoje dece, biram im odeću. U tome je lepota življenja, zar ne? Postoji nešto jako elegantno u svemu tome - izjavila je četrdesettrogodišnja Džej Lo za "Harper's Bazaar" koji će izaći u februaru.
Lopezova je privela kraju svoju višemesečnu turneju "Dance Again" na kojoj su je pratili trogodišnji blizanci, emotivni partner i glavni koreograf turneje Kasper Smart. Uz nju je bilo i puno frizera, šminkera i ostalog pratećeg osoblja koje je učestvovalu u realizaciji turneje.
- Volim da putujem. Osećam se odlično kad sam uvek negde drugde. I to mi ide odlično - pohvalila se pevačica koja je nedavno na Tviteru objavila fotografiju na kojoj predivnog izgleda aranžira novogodišnji sto u svom domu za poslednju večeru u godini.
- Izgledam kao Džeki O za novogodišnju žurku - napisala je na Tviteru ova žena koja je postala sinonim ne samo za vrhunski stil već i multitalenat.

Izvor: dnevnik.hr
Foto: Harper’s Bazaar, Tviter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin