Suzana Mančić: Još uvek sam u dobroj formi

Suzana Mančić: Još uvek sam u dobroj formi

Autor: | 06/01/2013

0


Krajem novembra najavljeni spot za numeru "Oldtajmerka" grupe "Zarđali Ekser", u kome glavnu ulogu igra Suzana Mančić, ugledao je svetlost dana.
- Kada me je Bane Ekser pitao da li bi sa njegovim bendom snimila spot za pesmu ‘Oldtajmerka’, prihvatila sam čim mi je odrecitovao tekst i ispričao kako je zamislio da spot izgleda. Dopala mi se reč Oldtajmerka, kao i ideja, akcija i poruka koju pesma nosi - rekla je estradna diva Suzana Mančić, i dodala:
- Samo snimanje mi nije teško palo, jer kao što vidite, još uvek sam u dobroj formi. Sve je lakše kada je u ekipi dobra energija, koja ih je krasila sve vreme snimanja. Bilo mi je zadovoljstvo da snimim spot sa Zarđalim Ekserom i verujem da je pred bendom lepa pespektiva, jer zrače entuzijazmom, energijom i dobrim idejama.
Lider grupe koja je za kratko vreme skrenula pažnju javnosti na sebe i svoj prvi album “Nikad nije kasno“ objavljen početkom novembra 2012., nije krio zadovoljstvo pohvalivši kamermana Milana Đolovića i montažera Vanju Todorovića.
- Zadovoljan sam kako je spakovan spot. Snimali smo u više navrata na različitim lokacijama. Sve je bilo odlično. Jedino je bilo malo problema sa Suzaninim terminima, jer je kao multimedijalna ličnost prezauzeta. Pokazala kao velika lafica, drugar i veliki profesionalac. Zahvaljujući Suzani koja puca od lepote i sija od sreće i zadovoljstva, spot je dobio posebnu dimenziju, kakvu sam priželjkivao. Uostalom, pogledajte ga i sve će vam biti jasno. Zahvalan sam Suzani što nam je ukrasila spot - istakao je Bane Ekser, osnivač i vodeći autor grupe "Zarđali Ekser".

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin