Sanja Dimitrijević: Želela sam da dokažem da mogu da uđem u finale

Sanja Dimitrijević: Želela sam da dokažem da mogu da uđem u finale

Autor: | 07/01/2013

0


Diplomirani menadžer marketinga Sanja Dimitrijević posle izbacivanja iz šoua "Prvi glas Srbije" nije razočarana. Ona smatra da svi koji su ušli u finale takmičenja su pobednici. Imala je čudan osećaj kada je nastupala u duelu sa Zoranom, ipak je zahvalna jer je otpevala omiljene pesme za kraj.
- Osećam se dobro, nisam razočarana jer mi je prvenstveno bio cilj da uđem u top trinaest kada sam se prijavila – rekla je Sanja posle izbacivanja.
- Nisam ni razmišljala da idem samo i jedino na pobedu. Želela sam da dokažem da mogu da uđem u finale tako da po mom mišljenju, svi smo pobednici.
O tome da li je očekivala ovakav ishod Sanja komentariše:
- Imala sam čudan osećaj, kada su me pitali da probam baražnu pesmu rekla sam neću, ne znam, instikt mi je tako nešto govorio, nisam uopšte iznenađena. Kada je Andrija saopstio da ćemo Zoki i ja biti u duelu imala sam osećaj da će on ostati jer je stvarno iz emisije u emisiju konstantno bolji i bolji, a ja sam imala neke trenutke.
Iako je nadmetanje za nju gotov Sanja kaže da je puno naučila u “Prvom glasu Srbije” i da je zahvalna što je otpevala svoje omiljene pesme za kraj.
- Zahvalna sam što sam uspela da otpevam svoje omiljene dve pesme za kraj i tako završim svoje takmicenje. Ovo je najbolje iskustvo ikada, pamtiću po lepim trenucima, druženju i mnogo toga sam naučila, kako da se ponašam na sceni, pred kamerama i nadam se da će mi to koristiti ubuduće.
Što se tiče daljih planova, Sanja namerava prvo da se dobro odmori pa onda hladne glave dalje da planira korake.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin