Tejlor Svift i Heri Stajls: Kraj romanse

Tejlor Svift i Heri Stajls: Kraj romanse

Autor: | 08/01/2013

0


Kantri pevačica Tejlor Svift (23) i pevač boj benda One Direction Heri Stajls (18) raskinuli su jednomesečnu vezu tokom odmora na karipskom ostrvu.
- Raskinuli su. Bili su na odmoru i posvađali su se. Oboje su mlade zvezde na vrhuncu slave i ko zna šta ih čeka u budućnosti - otkrio je izvor.
Nakon što su proveli Božić odvojeno s porodicama, par je zajedno dočekao Novu godinu u Njujorku i odleteo na britanska devičanska ostrva. Ali stvari nisu išle po planu, pa se Tejlor već 4. januara vratila s odmora, nakon što su samo tri dana proveli zajedno. Za to vreme Heri je ostao sam i provodio se sa društvom, pa i posetio ostrvo Necker, koje je u vlasništvu Ričarda Bransona.
- Ričard Branson je čuo da Heri boravi u blizini pa ga je pozvao. Kada je Tejlor otišla u SAD, Heri je otišao na Bransonovo ostrvo na jedan dan - otkrio je izvor i dodao da se tamo zabavljao s mnoštvom obožavateljki.
Otac Tejlor Svift verovatno je srećan zbog raskida sa mlađanim pevačem, kom je pre nekoliko dana poručio da uspori s njegovom kćerkom, jer ne želi da joj slomi srce. Lepa pevačica doživljavala je i neprijatnosti jer su joj obožavateljke Stajlsa pretile zbog veze sa njihovim idolom.
Tejlor je do sada bila u vezi sa Tejlorom Lautnerom, Džonom Majerom, Džejkom Gilenhalom i Konorom Kenedijem, s kojim je raskinula pre dva meseca, a potom se upustila u vezu sa Henrijem. Stajlsa je upoznala krajem prošle godine na dodeli nagrada Kids Choice Awards.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti