Kim Kardašijan odbila vrednu ponudu za prve fotografije svog deteta

Kim Kardašijan odbila vrednu ponudu za prve fotografije svog deteta

Autor: | 09/01/2013

0

Kim Kardašijan i Kanje Vest odbili su ponudu vrednu tri miliona dolara ne bi li prve fotografije njihove bebe bile objavljene u jednom časopisu. Slavni par smatra da njihova intima vredi više od toga.
Izvor blizak paru otkrio je za portal "TMZ" da je jedan poznati magazin koji izlazi van granica SAD ponudio Kim ogromnu sumu novca za prve fotografije njene bebe.
Ipak, atraktivna brineta ponudu je odbila, ali prema rečima bliskog izvora, ne isključuje mogućnost da se predomisli, jer je "svesna koliko je javnost zainteresovana za njeno dete".
Tridesetdvogodišnja lepotica verovatno očekuje da pomenuta suma poraste, s obzirom na to da su druge slavne ličnosti za fotografije dece dobijale još više novca. Tako su Bred Pit i Anđelina Džoli dobili 4.1 miliona za fotografije kćerke Šajlo i neverovatnih 14 miliona za fotografije Noksa i Vivijen.
Kim je takođe dobila ponudu vrednu 250.000 dolara, od jermenskog reditelja koji joj je predložio da vodi internet sajt o trudnoći. Nije poznato kako je zvezda rijalitija reagovala.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin