Sanja Dimitrijević: Trema me parališe

Sanja Dimitrijević: Trema me parališe

Autor: | 09/01/2013

0


- Ne mogu da opišem strah koji sam osećala na početku šoua, toliko sam se plašila izlaska na scenu. Do sada sam nastupala samo kao prateći vokal i mislim da me je trema najviše kočila u takmičenju - kaže za “Blic” Sanja Dimitrijević (27), koja je u okviru osme finalne večeri napustila “Prvi glas Srbije”.
Nakon duela sa Zoranom Stanićem, Sanja je odlukom žirija eliminisana iz daljeg toka takmičenja, na korak od malog finala u kome će u subotu pevati petoro najboljih. Ipak, kako otkriva za “Blic”, mlada pevačica nije razočarana, jer je dogurala dalje nego što se nadala.
- Instinkt mi je govorio da će ovako biti, nisam uopšte iznenađena. Kada su me pitali da probam baražnu pesmu, rekla sam da neću, kao da sam znala. Čim sam čula da ćemo Zoki i ja biti u duelu, imala sam osećaj da će on ostati jer je stvarno iz emisije u emisiju sve bolji, a ja sam imala neke trenutke - objašnjava Beograđanka koja je takmičenje završila izvođenjem svoje omiljene pesme “Sorry Seems To Be The Hardest Word”.
Sanja je ranije nastupala kao prateći vokal Aleksandre Radović, a u “Prvom glasu” se prvi put našla sama na sceni.
- Samostalan nastup pred tolikom publikom za mene je bio šok. Nikada nisam pevala u nekom bendu i nemam toliko iskustva. Malo sam nastupala sa Aleksandrom, ali to je uvek bilo u pozadini. Trema me uvek koči, kada treba da pokažem najbolje što znam, nekako se sva zgrčim.
Sudeći po komentarima publike koji su se mogli čuti prethodnih nedelja, pojedini gledaoci smatrali su da je Sanja trebalo još ranije da ispadne. Šuškalo se da iza nje stoji grupa organizovanih glasača koji šalju veliki broj poruka.
- Imam jako mnogo rođaka i prijatelja, ne samo u zemlji već i van nje. Zaista ne znam za tako nešto, a s obzirom na to da sam ispala, jasno je da to nije tačno - kaže Sanja koja planira da naredne dane iskoristiti za odmor i putovanje na kome će “napuniti baterije”.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti