Maja Ognjenović i Miloš Teodosić: Za raskid je kriva treća osoba

Maja Ognjenović i Miloš Teodosić: Za raskid je kriva treća osoba

Autor: | 09/01/2013

0


Nakon što je umalo Vladimiru i Bojani Stojković početkom prošle godine rasturila brak, manekenka Jelena Kuveljić navela je Miloša Teodosića da ostavi svoju dugogodišnju devojku Maju Ognjenović.
Uprkos tome što su kao razlog za to što se četvorogodišnja ljubav ugasila naveli "udaljenost zbog sportskih obaveza", zapravo jedina istina je da Maja nije želela da pređe preko još jedne Miloševe prevare.
Podsećanja radi, javnost je već pisala o njegovoj avanturi sa Ivanom Stamenković Sindi, nekadašnjom pevačicom grupe Models. S obzirom na to da se Kuveljićeva već odomaćila u Moskvi, ali i da se ona i Miloš zajedno pojavljuju i po Beogradu, lepa odbojkašica je stavila tačku.
- Miloš i Jelena nimalo ne kriju svoju zaljubljenost, a njihova veza uopšte nije tajna. Baš naprotiv. Lepa manekenka je više u Moskvi nego u Beogradu, a kada je slobodan, Miloš koristi svaki trenutak da dođe u Beograd i dragu obraduje poklonima i pažnjom - kaže izvor blizak paru.
Veza Maje Ognjenović i Miloša Teodosića raskinuta je još pre tri meseca, kada su prihvatili da viđanje od nekoliko puta godišnje nije dovoljno za ozbiljan odnos. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju još 2008. godine, a verili su se 2010. U to vreme oboje su igrali u Olimpijakosu, ali je kasnije Miloš otišao u Moskvu, a Maja u Berlin.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još