Metju Mekonahi: Uspeh dugujem porodici

Metju Mekonahi: Uspeh dugujem porodici

Autor: | 10/01/2013

0

Glumac Metju Mekonahi rekao je da svojoj porodici koja se u prošloj godini uvećala za još jednog člana duguje profesionalni uspeh u 2012. godini.
- Porodica je osnov uspeha i kada imaš kod kuće porodicu koja je uz tebe u svemu, osećaš da je lakše da ''letiš" više kada si van kuće - rekao je Mekonahi u na dodeli nagrada Udruženja filmskih kritičara u Njujorku.
Ovaj četrdesettrogodišnji glumac dobio je nagradu Udruženja filmskih kritičara za sporedne uloge u filmovima ''Magični Majk'' i ''Bernie''. Takođe dobio je dobre kritike za uloge u filmovima ''Mud'' i ''The Paperboy'' koji su prikazani u takmičarskoj konkurenciji na Filmskom festivalu u Kanu.
- Imati veliku porodicu koju voliš je veoma lepo, oni su srećni ako je tata srećan. Tata je srećan kada radi a oni vole kada tata ide da radi - rekao je glumac.
Mekonahi se oženio dugogodišnjom partnerkom Kamilom Alveš u junu prošle godine, a prošlog meseca su dobili treće dete - sina Livingstona. Zgodni glumac i Kamila imaju još četvorogodišnjeg sina Levija i godinu dana mlađu kćerku Vidu.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin