Penelope Kruz blista u reklamnoj kampanji za "Loewe"

Penelope Kruz blista u reklamnoj kampanji za "Loewe"

Autor: | 11/01/2013

0

Dok sa senzualnim izrazom lica pozira u ogledalu, sa „smouki ajz“ šminkom i crnim loknama koje padaju preko njenih ramena, blistava španska glumica Penelope Kruz izgleda senzacionalno na "Loewe" reklamama za kolekciju proleće/leto 2013. godinu.
Serija fotografija, koju su radili poznati modni fotografi Mert Alas i Markus Pigot, je samo nagoveštaj onoga što će poznata holivudska zvezda snimati za ovaj popularni brend.
U novembru prošle godine otkriveno je da se španska lepotica vraća svojim korenima, a činjenica da je postala zvanično lice madridske modne kuće ja samo prvi korak. I sama poreklom iz Madrida, Penelope je sa "Loewe" brendom potpisala trogodišnji ugovor.

I zaista, izgleda kao da su "Loewe" i Penelope savršena kombinacija.
- Loewe je istinski španski brend, koji svoju glavnu inspiraciju pronalazi u španskoj tradiciji, kulturi i istoriji. Zaista sam ponosna na saradnju sa kompanijom koja sve svoje proizvode izrađuje u Španiji i zapošljava lokalno stanovništvo - izjavila je lepa glumica.
Stjuart Vevers, kreativni direktor i dizajner kompanije, izjavljuje da je upravo Penelopina „jaka, senzualna lepota“ njihova glavna inspiracija i konstantna referenca za „ideal španske ženstvenosti“.
- Uvek počinjem sa ženom i njenim karakterom. Smatram da je svet filma za takve stvari veoma zahvalan, s obzirom na to da izmišljeni likovi iz filmova mogu biti oslobađajuće kreativni.
Naravno da "Loewe" nije prvi modni brend sa kojim Penelope sarađuje. Prethodno je bila zaštitno lice kompanija "Lancome" i "L’Oreal", a zajedno sa sestrom Monikom kreirala izazovnu kolekciju donjeg veša za britansku modnu kuću "Agent Provocateur".

Uprkos svojim brojnim obavezama, Penelope insistira da je ponuda "Loewe" brenda bila isuviše primamljiva da bi je odbila.

- Svaka njihova kolekcija izrađena je sa apsolutnom perfekcijom i od strane najboljih majstora svog zanata. Zaista je čast i privilegija biti deo čitave priče.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: penelope kruz

Pročitajte još