Bojan Perić: Prava ljubav se desi samo jednom u životu

Bojan Perić: Prava ljubav se desi samo jednom u životu

Autor: | 12/01/2013

0


Mladi glumac Bojan Perić još uvek sanja o velikoj ljubavi, a dok se to ne desi, ne krije da trenutna zadovoljstva pronalazi u kratkim romansama. Kako kaže, uspeh na poslovnom planu doneo mu je uzbudljive romanse, ali ne i pravu ljubav, pa je u novu 2013. godinu ušao sa velikim očekivanjima, a jedna od želja bila je da pronađe pravu devojku za sebe.
- Nisam okusio pravu ljubav i verujem da se događa samo jednom u životu. Naravno, kada to doživim neću dugo oklevati kada je reč o ženidbi - otkriva Perić.
Njegova prva devojka bila iz Japana i da ga tada nisu privlačile Evropljanke, međutim, kako kaže, situacija se promenila i shvatio je da je zarad ljubavi spreman na svakakve žrtve, ali da nije pristalica romansi sa svojim koleginicama.
- To može biti, s jedne strane, velika prednost, jer ima dosta razumevanja za posao, međutim, to je i velika mana, jer se odnos svodi na jednu temu - objašnjava Bojan i otkriva da je imao romasu sa jednom koleginicom.
Perić je priznao da je bio u ljubavi sa koleginicom, ali da ona kratko trajala.
- Nije mi strana ljubavna patnja i nikada se ne stidim svojih emocija. Danas zarad prolaznog zadovoljstva mnogi uplovljavaju u kratke romanse, pa je takav slučaj i sa mnom - ispričao je Perić.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Bojan Perić

Pročitajte još

Najnovije vesti