Mirna Radulović: "Evrosong" kao san

Mirna Radulović: "Evrosong" kao san

Autor: | 12/01/2013

0


- Mirna i njena sestra bliznakinja Nera su same odabrale svoj put. Sa pet godina su krenule u muzičko zabavište - započinje priču za "Blic" Kristina Jakovljević, majka finalistikinje "Prvog glasa Srbije" Mirne Radulović iz Subotice.
Trenutno jedna od najpopularnijih mladih pevačica u Srbiji životni prostor deli sa mamom, glumicom subotičkog Narodnog pozorišta, i dva minuta mlađom sestrom, koja već 14 godina svira klavir i svojim glasovnim sposobnostima ne zaostaje mnogo za Mirnom.
- Od malih nogu su išle na takmičenja i nikada se nisu vratile bez nagrade. I međusobno su takmičarski nastrojene, ali od kada je Mirna u 'Prvom glasu' Nera je njena velika podrška i vatreni navijač - kaže Kristina Jakovljević.
Mirnina mama tvrdi da za njenu ćerku nema prepreka i da je sve što je u životu naumila da nauči uradila do savršenstva.
- Mirna se sa izvornim melosom prvi put susrela u šouu, ali i pored velikih obaveza je uspešno savladala zadatke. Sigurno da je tome doprinelo što je bila polaznica 'Junior Music' škole u Subotici u kojoj je školovala glas. Na svet je došla glavom, tako sam je i učila da ide dalje. Ima samo svoj talenat. Njen san je Evrovizija - kaže nam Mirnina majka.
Od kada Mirna nastupa u "Prvom glasu" njena mama nije uspela da stigne u Beograd četiri puta, zbog probe u pozorištu. Najteže joj je palo kada je Mirna pevala za nju i svog oca dok je ona gledala emisiju na Skajpu u zavejanom autobusu kod Bačke Topole.
- Otplakala sam ceo nastup. Bila sam jako razočarana što nisam stigla. Osećala sam se kao da sam je izneverila - iskrena je Mirnina majka.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin