"Prvi glas Srbije": Nevena, Mirna i Sara su u superfinalu

"Prvi glas Srbije": Nevena, Mirna i Sara su u superfinalu

Autor: | 13/01/2013

0


Druga sezona "Prvog glasa Srbije" dobila je superfinaliste, a to su: Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović!
Koja će od njih poneti titulu pobednika znaće se 20. januara, a takmičenje je završeno za Borisa Petrovića i Zorana Stanića. Njih dvojica su posle eliminacije bili veoma rspoloženi i srećni zbog svojih koleginica.
- Nemamo zbog čega da budemo tužni, jer ovo je veliki uspeh za nas! – skoro uglas su rekli.
- Ja sam ostvario cilj već samim ulaskom u 13 izabranih i svaki sledeći krug bio je samo korak dalje. Moj favorit je Mirna – rekao je Boris, a i Zoja se složio s njim.
- Ako se već bira prvi glas Srbije onda je to definitivno Mirna Radulović, a svima želimo sreće u superfinalu!
A veče je otvorila upravo Mirna, pesmom "Your Body" Kristine Agilere. Dobila je kratko i jasno: "Bravo!" od Vlada Georgieva, "Odlično!" od Aleksandre Radović, a Mare je konstatovao kako mu njeno pevanje uvek prija.
Posle nje na scenu je izašao Boris Petrović sa hitom Saše Kovačevića "Lapsus". Mareta je njegov nastup veoma zabavio, a Vladu je toliko bio fenomenalan da ga je slikao mobilnim telefonom.
Nevena Božović pevala je "Without You" Maraje Keri. Mare joj je čestitao na sjajnoj interpretaciji, Vladu je zvučala najbolje do sada, a Aleksandra joj je uputila sve pohvale i za izgled i za pevanje.
Bajagina "Tišina" bila je izbor Zorana Stanića. Georgiev je bio prijatno iznenađen kako je Zoja otpevao ovaj hit, i dodao da jedva čeka da snimi svoju pesmu. Aleks je takođe bila iznenađena, jer je Zoran bio ozbiljno bolestan prethodnih dana i konstatovala je da je on već kompletan pevač. Njegov mentor Mare je između redova ponudio da mu bude menadžer i da za početak napune Dom omladine u Beogradu.
Prvi deo večeri završila je Sara Jovanović uz Madoninu "Like A Prayer". "Veoma neobično i veoma zanimljivo", rekla je Aleksandra, i dodala da je bila generalno bila veoma dobra, ali da se Sara ipak previše fokusira na scenski nastup, a manje na pevanje. Maretovo mišljenje je bilo vrlo slično Aleksinom, uz napemonu da su svi uživali u njenom performansu. Vladu je sve zajedno bilo jako dobro.
Drugi deo večeri započela je Mirna Radulović Silvaninom "Ciganine sviraj, sviraj". Mare joj je poručio da je odlično otpevala pesmu i da bi mogla da dostigne vrh u narodnoj muzici, a Vlado joj je savetovao da ne sluša ovakve pesme i da ne bi trebalo ni da ih peva.
"I Feel Good" Džejmsa Brauna pevao je Boris Petrović. Aleksandra je bila puna hvale i za pevanje i za nastup, Mare je zaključio da je ovo Borisovo veče i bilo mu je drago što je Roki iz Žitišta opravdao poverenje svojih glasača. Predsednik žirija je konstatovao da se Boris ovim izvođenjem "izvukao" za sve greške iz prethodnih emisija.
Nevena Božović izvela je novi hit Emine Jahović "Da mogu". "Vau, pojela si ovu pesmicu!", bio je prvi Aleksandrin komentar, a bila je oduševljena i Neveninim stajlingom, plesom... Mare nikada nije sumnjao u njeno pevanje i u sigurnost na sceni, ali je posle ove pesme bio veoma srećan jer je kod Nevene video i scenski pokret koji joj je do sada falio. I Vlado je bio zadovoljan, a dao joj je i savet: "Nevena, kad prođe Prvi glas, jedi nešto, molim te!".
"Locked Out of Heaven" Bruna Marsa u svom stilu pevao je Zoran Stanić i opet pobrao komplimente mentora Mareta koji je zaključio da ga scena obožava i da je lepo gledati ga. "Zorane, odličan si bio!", rekao je Georgiev, a Aleksandri ništa drugo nije preostalo nego da se složi sa mišljenjem svojih kolega.
Aktuelni hit članice žirija "Čuvaj moje srce" bio je adut za finale Sare Jovanović. Da je bila odlična, rekao joj je Vlado, a Aleksandra da je bila fenomenalna!
Glasovi gledalaca odlučili su ko ide na rupu, a ko direktno u superfinale. Najviše glasova dobile su Mirna Radulović i Nevena Božović, dok su Boris, Zoran i Sara zavisili od odluke žirija. Pevali su "Povedi me u noć" Generacije 5, "Always" Bon Džovija i "Ne voliš je znam" Marije Šerović. Prvo su na rupe stali Zoja i Boris, a obratio im se Mare koji im je prvo čestitao na dosadašnjem uspehu, plasmanu u 5 najboljih.
- Zorane, malo se osetilo da si imao slabije veče. To su nijanse, ali si kao pravi veliki pevač pevao iz srca, s puno duše i nadomestio si trenutni zdravstveni problem. Boris je večeras opravdao ulazak u Top 5. To ti je sigurna garancija da si zapamćen i da ćeš imati karijeru. Ali neminovno je da se moramo oprostiti s jednim kandidatom, trenutno i privremeno. A to je Boris!
Zatim se Zoranu pridružila Sara Jovanović. Žiri se konsultovao dok je publika skandirala Sarino i Zoranovo ime... Odluku je saopštila Aleksandra Radović.
- Zorane, stvarno imaš ozbiljan napredak, vidi se daradiš i da vežbaš i to me neizmerno raduje. Saro, tebe scena voli, vrlo si posebna, imaš specifičnu boku glasa, kao i Zoran... Nama je stvarno jako teško da se odlučimo. Bitno je da znate da do psolednjeg trenutka nas troje nismo znali kome ćemo reći da nas napušta. Nažalost, kandidat koji nas večeras napušta je Zoran Stanić!
Tako se Sara Jovanović pridružila Neveni i Mirni, pa ćemo 20. januara na Prvoj televiziji gledati žensko superfinale Prvog glasa Srbije!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin