Dru Barimor prvi put u javnosti sa kćerkom Olivom

Dru Barimor prvi put u javnosti sa kćerkom Olivom

Autor: | 14/01/2013

0

Od kada je Dru Barimor 26. septembra rodila kćerku Olivu, nismo često imali priliku da vidimo malu vragolanku. U javnim pojavljvanjima sa suprugom Vilom Kopelmanom Oliva je uvek bila ušuškana u svojoj nosiljci i pokrivena ćebencetom skrivena od znatiželjnika. Dru je ipak časopisu "People" dala intervju i dozvolila im da naprave nekoliko fotografija njene porodice. Ipak, magazin US Weekly je objavio fotografiju male Olive, koja se u hladnoj njujorškoj noći na aerodromu JFK čvrsto pripila na grudi svoje majke. Dru je izgleda vrlo vitko i čini se kao da se rešila svog postporođajnog viška kilograma.
Glumici se mora odati priznanje kako i dalje uspeva da sačuva svoju kćerkicu od preterane pažnje javnosti. Kao dete zvezda koja je imala problema sa narkoticima i prošla kroz mnoštvo emocionalnih oscilacija, predpostavlja se da će Dru Olivu držati na "kratkom lancu".
Nekoliko dana nakon prorođaja, Dru je dala sledeću izjavu:
- Ponosno objavljujemo da se 26. septembra rodila naša kćerkica Oliva Barimor Kopelman, zdrava, srećna i toplo dočekana od čitave porodice. Hvala vam što poštujete našu privatnost tokom ovog posebnog perioda naših života.
Od tada, osim intervjua koji je dala za časopis People, Dru se fokusirala isključivo na svoje majčinske obaveze i svi su gotovo sigurni da će ona učiniti sve kako bi svoju kćerkicu odvratila od detinjstva kakvo je sama imala. Evo šta je na tu temu izjavila za "People":
- Ne mogu da dočekam taj period kada ću da je dočekujem iz škole. Želim joj spokojan život, u kojem će znati da smo Vil i ja uvek tu za nju. Ta ljubav i sugurnost za mene znači sve. To je ono što sam najviše želela kada sam bila mala i svom detetu to moram obezbediti.
Ipak, činjenica da svoju malo Olivu želi da zaštiti što je više moguće, ne znači da Dru nije spremna da se u svakom trenutku pohvali svojom kćerkicom. U decembarskom gostovanju u emisiji Elen Dedženeris glumica je izjavila:
- Svaki dan se zahvaljujem bogu što mi je podario tako ljupko i druželjubivo dete. Ona je zaista jedno milo stvorenje.

Tekst: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dru barimor Spy