Dragana Mirković: Ne volim da budem u centru pažnje

Dragana Mirković: Ne volim da budem u centru pažnje

Autor: | 15/01/2013

0


Velika folk zvezda Dragana Mirković proteklih nekoliko meseci pobrala je brojne pohvale i priznanja od publike, među njima i one za najbolji album u ovom trenutku, najslušanije pesme, ali i kao najhumanija osoba na estradi.
- Pa ja sam se potajno nadala i verovala sam u uspeh novih pesama. 28 godina sam na estradi i iskreno, nakon toliko uspešnih albuma i hitova iza sebe, ipak nisam očekivala da ću izazvati baš ovoliku reakciju - izjavila je Dragana Mirković za "Pulsonline".
Na pitanje da li je strahovala kako će nove pesme proći kod publike, odgovorila je:
- Iskreno, nisam imala razloga da se plašim. Plašila bih se da meni toliko ovaj album znači da mi treba za nastupe i koncerte. Svoj dvadeseti album sam uradila zbog neke svoje lične satisfakcije i zbog publike, koja je to dugo od mene očekivala. Ja nemam megalomanske želje, niti želim da pravim koncerte, meni je ovo dovoljno. Mene publika tera da radim više, a ja imam dosta skromnije ambicije i mi se nađemo tu negde na pola puta - izjavila je Dragana.
Mirkovićeva je otkrila i da ne planira da pravi ni koncert u Beogradu povodom svog dvadesetog albuma.
- Ne volim da sam u centru pažnje. Za mene bi to bio veliki psihički pritisak i daleko mi više prija da radim ovako kako sada radim - povučena i van žiže javnosti. Neću praviti koncert u Beogradu - završila je.

izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin