Trudna Šakira na promociji očeve knjige

Trudna Šakira na promociji očeve knjige

Autor: | 15/01/2013

0


Iako je već u poodmakloj trudnoći, Šakira je ponedeljak veče u Barseloni provela na promociji knjige svoga oca Vilijema Mebaraka.
Odevena u crnu svetlucavu bluzu, uske helanke i čizme sa visokom potpeticom, Šakira je bila u centru pažnje dok je stizala na promociju, a njen pratilac bio je, naravno, njen partner, fudbaler Žerar Pike.
Ovaj 25-godišnji centralni bek Barselone je odabrao neformalnu odevnu kombinaciju – sive pantalone sa odgovarajućom košuljom i majicom.
Kada je zvanična prezentacija bila završena, 35-godišnja Šakira, koja je napisala predgovor za očevu knjigu, izjavila je o svom 80-godišnjem ocu:
- U našem selu Barankvilja on nije Šakirin otac, već sam ja Vilijamova ćerka. I zaista, on je najbolji otac kojeg sam mogla poželeti. On je moj najbolji prijatelj i najveći oslonac, kako u profesionalnom, tako i u privatnom životu - ispričala je pevačica okupljenim posetiocima.
Naposletku se promocija pretvorila u pravo porodično druženje, s obzirom na to da su i Šakirina majka Nidia Ripol i brat Tonino takođe bili prisutni. Promociju su posetili i Žerarovi roditelji, Žoan i Monserat Pike.
Šakira i Žerar još uvek ne znaju kako će nazvati sina, koji bi trebalo svakog dana da dođe na svet.
- Što se tiče imena, još uvek nismo ništa odlučili - rekao je Pike.
- U javnosti se spominju raznorazna blesava imena kao što su Ulisito i Bil, koja su ništa drugo do potreba novinara da konstantno objavljuju besmislice. Bil nam se zapravo i dopalo, ali mislim da se ipak nećemo za njega odlučiti. Sve u svemu, imamo još neko vreme da razmišljamo.
Šakira i Žerar se zabavljaju preko dve godine, a kolumbijska pevačica tvrdi da je on nešto najbolje što joj se ikada dogodilo.
- Ovaj čovek je nešto najbolje što mi se dogodilo u životu, a sada ćemo imati i bebu - izjavila je ona.
Pevačica je više od deset godina bila u vezi sa Antoniom De La Ruom, sinom bivšeg argentinskog predsednika, ali su raskinuli 2010.


Future Mom Shakira Says Her Dad Is Her "Weakness" by tvnportal
Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti