Saša Kovačević snimio spot za pesmu "Piši propalo"

Saša Kovačević snimio spot za pesmu "Piši propalo"

Autor: | 15/01/2013

0


U zgradi u koju će se uskoro useliti, Saša Kovačević proteklih dana snimio je spot sa svojim fanovima za najnoviju pesmu “Piši propalo”, a ceo projekat nadgledala je njegova devojka Jovana Jocić, čije prisustvo nije omelo obožavateljke pop pevača da mu priđu i sa njim se slikaju.
Kovačević je, naravno, ispoštovao obožavateljke, ali je sve vreme u pauzama na snimanju provodio uz svoju devojku, grleći je i ljubeći, kako bi ona bila bezbrižna. Snimanju je prisustvovao i Saletov brat Rade Kovačević, budući da su zajedno i napravili ovu pesmu u saradnji sa Milošem Roganovićem i Dušanom Alagićem.
Reditelj spota Vedad Jašarević nije dozvoljavao previše opuštanja tokom snimanja, pa je radi brže realizacije čak i Saša fizikalisao i raznosio zvučnike i kablove. Spot će premijerno biti prikazan za dve nedelje, a u njemu se, osim Saleta i benda, pojavljuju i njegovi fanovi, kao i plesači. Devojka je, ovaj put, ostala iza kamera. Valjda je Sale shvatio da mu je "maler" kada mu devojka glumi u spotu - to mu se već dva puta obilo o glavu.


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin