Megan Foks: Još uvek verujem u bajke

Megan Foks: Još uvek verujem u bajke

Autor: | 16/01/2013

0

Prema mišljenju zanosne Megan Foks, Jeti, Leprečan (junak iz irskog folklora) i čudovište iz Loh Nesa zaista su postojali. Holivudska  glumica naziva sebe „verujućom“ i dodaje da veruje u sve irske mitove.
- Možda postoji nešto u tradiciji, iz čega su nastali svi ovi likovi. Verujem da su nastali negde drugde, a ne u ljudskoj mašti. Ono što me odvraća od moje stvarnosti je Jeti, a sva ova bića su moji „slavni“, a ne ove moderne poznate ličnosti.
Ova novopečena majka trenutno je u procesu menjanja svog tela, pa se tako i oslobađa tetovaže sa likom Merilin Monro, koju je izvesno vreme nosila.
- Počela sam da čitam o njoj i shvatila da joj je život bio veoma težak. Osetila sam se kao da predviđam sopstvenu budućnost. Nisam želela da vizuelizujem nešto tako negativno.
Zvezda „Transformersa“ rekla je da je Merilinka podseća na Lindzi Lohan, ali u negativnom smislu.
- Merilin nije bila moćna sve vreme. Na neki način Lindzi je kao ona. Bila je nepouzdana i neko na koga se gotovo nikada ne možete pouzdano osloniti. Imala je sav potencijal koji se može zamisliti, i svog ga je protraćila. Ne želim da idem njenim stopama.

Izvor: Novosti
Foto: Esquire

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još