Bijonse: Mojih pet pravila za uspešan brak

Bijonse: Mojih pet pravila za uspešan brak

Autor: | 16/01/2013

0


Jedna od najseksepilnijih žena 21. veka ima sve: uspešnu karijeru, uspešan brak i kao šlag na torti - divnu ćerkicu. Ako od ikoga možemo naučiti nešto o ljubavi, to je definitivno ona. Ovo su njeni saveti damama.

Vezu drži za sebe - Za Bijonse i Džej-Zija smo saznali jako kasno, a ni danas se ne razmeću svojom ljubavlju. Vole se, svi to znaju, i to je sve što se zna. Ne hvale se detaljima na Tviteru i ne traže pažnju kao drugi poznati parovi. Zbog toga su još zanimljiviji.

Ostani nezavisna - Iako je udata za jednog od najuspešnijih preduzetnika na svetu, i sama je vrlo uspešna. Karijeru ne planira da zapostavi, što je jako dobra poruka svim ženama koje na prve znake ljubavi zaboravljaju svoje ciljeve i snove.

Budi puna samopouzdanja - Uvek ponosna na svoje obline i mane koje sigurno ima, Bijonse odavno postavlja novi standard među ženama i šalje poruku: budi ponosna na svoje telo, čak i ako nije baš savršeno. Danas je smatramo seks ikonom, ali pre desetak godina velike guze i široki bokovi nisu bili ni upola popularni kao sada, a Bijonse je doprinela novom načinu gledanja žena.

Budi oslonac - Iako ima posla preko glave, uvek je velika podrška Džej-Ziju, a on joj uzvraća istom merom. Uz sve obaveze uvek stigne da stane pored svog muža i bude uz njega kada mu je najpotrebnija.

Budi dama - Seksi - da, vulgarna - nikada. Bijonse nikada nije snimila kućni porno video, a u javnosti se ponaša kao prava dama. Ona je savršena kombinacija neustrašive žene koja još zna da bude prava dama.

izvor: Vesti Online
foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin